Helt vanlig med twist.

Efter många påtryckningar från olika håll om att göra något vanligt, har jag hittat en liten sommarrätt som kan passa vädret.

Ceasarsallad med kyckling, fläsk och surdegskrutong.

Dressing:
2st färska äggulor
1msk dijonsenap
1msk vitvinsvinäger
2tsk citronsaft
1st vitlöksklyfta
3st sardeller
ca 3dl rapsolja
1/2 dl finriven parmesan
salt & peppar 
Mixa äggulor, senap, vinäger, citronsaft, vitlök och sardeller fint. Vispa i olja med en jämn och fin stråle till konsistensen liknar majonnäs. Blanda ut med den finrivna parmesanosten, smaka av med salt och peppar. Blanda i en skvätt ljummet vatten om du vill ha en tunnare dressing. 

About these ads
Det här inlägget postades i Varmrätter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s